غذاهای محلی بیجار گروس طرز تهیه آش ترش گروس
سه‌شنبه, 26 شهريور 1398

طرز تهیه آش ترش گروس

طاهره تختی

طرز تهیه آش ترش گروس


مواد لازم :

         لوبیا (پاقِلَه)– نخود (نُخوَه)– چغندر(چونَر) – برگۀ زردآلو (قِیصی) – رشتۀ آش – اسفناج – رب انگور – پیاز داغ


طرز تهیه :

ابتدا لوبیا و نخود را که از قبل خیس خورده اند به همراه چغندرخورد شده با آب روی شعله می گذاریم تا بپزند. شربتی که از *رب انگور تهیه کرده ایم را روی شعله قرار می دهیم و برگه ی زردآلو و اسفناج و پیازداغ را به آن اضافه می کنیم تا بپزند. وقتی که نخود و لوبیا و چغندر ، پخته شده و آبشان کم شد آنها را به مواد دیگر افزوده و رشتۀ آش را نیز به سایر مواد می افزاییم و میگذاریم همه ی مواد با هم بپزد تا جایی که رشته کاملا" پخته و لعاب انداخته و آش ما جا بیافتد. این آش مزۀ خاصّی دارد که بسته به ذائقه ی شما می تواند بسیار خوشمزه باشد. مزه ی آن ترش و شیرین و رنگ آن نیز تیره است. آش ترش بیجار بعلت وجود سبزیجات و حبوبات مختلف در آن بسیار بسیار مفید و مقوی است...

 امیدوارم این آش را تهیه نموده و از خوردنش لذت ببرید.


*(رب انگور را می توان بصورت آماده خریده یا طبق دستوری که در وب نوشته ام تهیه نمود).

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها
    ايجاد شده توسط  admin  در تاريخ  1391/09/21
    5.3.5.0
    V5.3.5.0