غذاهای محلی بیجار گروس طرز تهیه رب انگور
سه‌شنبه, 26 شهريور 1398

طرز تهیه رب انگور

طاهره تختی

رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.



طرز تهیه رب انگور


رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.

در روستاهایی از بیجار که تاکستانهای وسیع دارند این محصول به مقدار زیاد تهیه گردیده و مازاد آن جهت فروش به بیجار آورده می شود.

برای تهیه آن ابتدا آب انگور را گرفته و پس از چند ساعت یک قاشق خاک سفید در آن می ریزیم (تا حلال شود) دوباره چند ساعتی صبر می کنیم تا آب انگور زلال شده و ذرات آن ته نشین شود و سپس  قسمت زلالش را در ظرفی روی آتش می گذاریم تا سر برود و  کف روی آن را با کفگیر می گیریم و وقتی که دیگر کف نداشت شعله را خاموش می کنیم تا خوب ته نشین شود و دوباره آب انگور زلال شده را در ظرفی دیگر ریخته و روی اجاق می گذاریم تا بجوشد و مثل شربت غلیظ شود. بعد از اینکه کاملا" خنک شد می شود مانند شربت مقداری آب و یخ با آن مخلوط نموده و بعنوان نوشیدنی بر سر سفره قرار داد و همچنین در آش ترش محلی بیجاری نیز استفاده می شود.

 
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها
    ايجاد شده توسط  admin  در تاريخ  1391/09/21
    5.3.5.0
    V5.3.5.0