غذاهای محلی بیجار گروس پورتال رسمی شهرداری بیجار گروس

پورتال سازمانی

پرتال سازمانی

پورتال هوشمند

جمعه, 1 شهريور 1398
قابل توجه بازديد كنندگان و همشهريان عزيز بيجاري

باتوجه به راه اندازي صفحه اختصاصي آشنايي با غذاهاي محلي شهرستان بيجار گروس در پورتال شهرداري بيجار  در راستاي حفظ و آموزش سنتهاي محلي و انتقال آن به نسلهاي بعد در كليه زمينه هاي مرتبط با اين شهرستان بدينوسيله اعلام ميدارد كليه علاقمنداني كه تمايل دارند در اين امر سهيم باشند دانسته ها و داشته هاي خود را 
از طريق صندوق پست الکترونیک شهرداری بیجار به آدرس Info@Bijar.ir و يا ارسال نظرات و پيشنهادها از طريق صفحه ارسال نظرات به مديريت سايت اطلاع دهند تا با نام و مشخصات آنها در اين صفحه درج گردد. 

از همكاري شما سپاسگزاريم

 


غذاهای محلی بیجار گروس

مولف : شاپور زارعی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1392/12/03 تعداد بازدید 2199
حلوای (دوشاو) نسبت به بقیه حلواها مزه خیلی متفاوتی داره و همه افراد از خوردنش لذت میبرن . ترش و شیرین و مهم تر از اون یه حلوای سالم هستش

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1392/01/19 تعداد بازدید 2480
"گوشتِ برخیله" از تَرِه هایی است که در فصل بهار به وفور در جای جای طبیعت بیجار یافت می شود. این نوع تره سرشار از آهن و اسیدفولیک بوده و به صورت خام یا پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد.

مولف : برگرفته از سایت بیجار آنلاین

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/10/25 تعداد بازدید 4021
این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی های منطقه بیجار گروس است

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 9818
رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 5878

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 2329

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 4165

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 21689
این نان روغنی از خوشمزه ترین نانهایی است که در منطقه بیجار گروس پخته میشود

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/19 تعداد بازدید 6581
گیاه کنگر که تقریبا”درتمام ایران مصرف خوراکی دارد به نام خالص کنگر شناخته می شود و معمولا”درفصل بهار و ماه اردیبهشت در اکثر سبزی فروشی ها و میوه فروشی ها به فروش می رسد

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/19 تعداد بازدید 5118
این تره با اسم محلی "ترگ خانه گان" است که لب چشمه سار سراب بیجار یافت می شود. شنیده ام که به این نوع تره "کرفس آبی" هم می گویند. ساقه این گیاه توخالی است و بوی خاصی دارد.

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 16893

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 3911

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 9755
شلغم یکی از بقولات بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار باارزش به حساب می‌آید.

شلغم یکی از پاک‌کننده‌ها و سازنده‌های خون بوده و چنان که گفته شد، املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان می‌شود. هم چنین شوره محتوی در آن باعث تصفیه خون و دفاع بدن در برابر بیماری‌های عفونی می‌شود.

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 13251
غازیاغی یک نوع تره است که در فصل بهار در نزدیکی رودخانه و چشمه سارهای گروس به وفور یافت می شود. البته مانند پونه دقیقا" کنار آب رشد نمی کند و دوتر از آب است.

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 6239
آش دوغ یکی از غذاهای مشهور ایران و بیشتر متعلق به منطقهٔ آذربایجان و کردستان است.

این غذا را با استفاده از ماست یا دوغ تازه، سبزی آش یا سبزی محلی و یا کوهی، برنج، سیر، نخود، تخم مرغ و نمک می‌پزند. در هنگام خوردن نیز می‌توان از سیر کوبیده تازه و نعنای داغ نیز استفاده کرد. معمولاً این غذا دارای طعمی ترش‌مزه‌ است. (ویکی پدیا )

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 4084
کله جوش (کال جوش) از آن غذاهایی است که قدیمی ها آن را بهتر می شناسند. در روزگار فست فود و پیتزا کم کم طبخ این قبیل غذاها رو به فراموشی است. شما بلدید چطور کال جوش بپزید؟ می دانید ارزش تغذیه ای این غذا چقدر است؟ شاید خیال کنید این غذا که کلا فاقد گوشت است، هیچ ارزش غذایی ندارد اما بد نیست بدانید که کشک و گردوی آن کاملا مغذی است.

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 4180
این خورشت هم مثل خیلی از خورشت های بیجار گروس هم خوشمزه س هم خوشرنگه. امیدوارم که از پختن و خوردن اون لذت ببرید

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 2253
آش پُرشکَه یکی از آش های خوشمزه بیجاری است که بیشتر کدبانوهای بیجاری پختش رو حداقل بکبار تجربه کرده اند.

مولف : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 9133
این سبزی بسیار معطر بوده و طعم دلپذیری دارد و در تهیه انواع سوپ، آش، کوکو و سبزی پلو به کار می‌رود.

غازیاغی، شیر مادران شیرده را زیاد، خون را تصفیه، ترشحات غدد داخلی را تنظیم و برای درمان بیماری‌های پوستی موثر است.

این سبزی، گرمی و حرارت بدن را بالا برده و انرژی‌زا بوده، بی‌اشتهایی را رفع و برای آرامش اعصاب مفید است.

اخبار روز
دسته بندي اخبار 
     
 
کد خبر : ۱۴۲۸۴
 
     
     
 
کد خبر : ۱۴۲۸۹
 
     
     
 
کد خبر : ۱۴۲۸۸
 
     
     
 
کد خبر : ۱۴۲۸۷
 
     
     
 
کد خبر : ۱۴۲۸۳
 
     
     
 
کد خبر : ۱۴۲۸۱
 
     
     
 
کد خبر : ۱۰۰۰۵
 
     

5.3.5.0
V5.3.5.0