مواد لازم :
غازیاغی - رشته سوپ (ورمیشل) - سینه مرغ (اگر مشکلی
ندارد سوپتان چرب شود بال مرغ هم اضافه کنید تا لذیذتر شود) - پیاز - سیب
زمینی - روغن و نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه
طرز تهیه :
پیاز را طبق دستور سرآشپز به همراه زردچوبه و نمک و
کمی هم فلفل و ادویه سرخ می کنیم. مرغ تکه شده را هم با آن تفت می دهیم تا
بوی زغمش برود. بسته به ذائقه میتوانیم مقداری رب گوجه فرنگی هم برای خوش
طعم و خوشرنگ تر شدنِ سوپ اضافه کرده و کمی تفت دهیم تا خودش را بگیرد. رب
گوجه فرنگی اختیاری است و در سوپی که پایین عکسش را قرار داده ام اضافه
نشده.
غازیاغی خرد شده و سیب زمینی نگینی شده را اضافه می
کنیم و تفتی داده و آب را اضافه می کنیم و می گذاریم روی شعله تا چهل دقیقه
بپزد. حالا رشته سوپ (ورمیشل) را اضافه می کنیم. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه طول
میکشد تا ورمیشل هم بپزد و کاملا" لعاب بیاندازد. سوپ ما آماده است. این
سوپ رو به روش طبخ خانم لیلا واحدی براتون نوشتم .
مثل همه سوپها سرو این سوپ همراه با آب لیمو یا نارنج تازه بهتر است. البته با ماست محلی گوسفندی هم بسیار خوشمزه است.
نوش جان ...