طرز تهیه کوکوسبزی با نوعی تره به نام "ترگ خانه گان" (یعنی تره ی خان ها !)
عکس بالا مربوط به نوعی تره با اسم محلی "ترگ خانه گان"
است که لب چشمه سار سراب بیجار یافت می شود و اولین عکس به خوبی محل رویش
آن را نشان می دهد. شنیده ام که به این نوع تره "کرفس آبی" هم می گویند.
ساقه این گیاه توخالی است و بوی خاصی دارد.
حالا طرز تهیه کوکوسبزی با این تره محلی را آموزش می دهم.
مواد لازم :
تره ساطوری شده ۳ فنجان - تخم مرغ ۳ عدد - آرد ۳ قاشق
مرباخوری - پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک - روغن سرخ کردنی و نمک و فلفل سیاه و
زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه : در ظرفی به تره های ساطوری شده نمک و فلفل
سیاه و مقدار کمی زردچوبه و ۳ عدد تخم مرغ و آرد را اضافه می کنیم و کاملا"
به هم می زنیم تا یکدست شود. پیاز رنده شده که آبش را گرفته ایم را هم
اضافه نموده و کمی دیگر مواد را مخلوط می کنیم.
در ماهیتابه که روغن ریختیم وقتی کمی روغن ما داغ شد یکباره مواد را داخل آن ریخته و با ته قاشق یکدست در ماهیتابه پخش می کنیم.
شعله را خیلی کم نموده و یک طرف کوکو که طلایی شد کوکو را دو برش عمود می زنیم تا چهار قاچ شود و بتوانیم آن را برگردانیم.
دو طرف کوکو که طلایی شد آماده سرو است. امیدوارم از خوردن این عصرانه بهاری و بسیار خوشمزه و مفید در کنار خانواده لذت ببرید :