-
-
-
-
1391/09/21
-
تعداد بازدید :
6964
طرز تهیه خورشت گیلاخه
مواد لازم :
پیاز ... یک عدد متوسط
گیلاخه ... نیم کیلوگرم
گوشت قرمز ... نیم کیلوگرم
لوبیا قرمز ... یک فنجان
لیمو امانی ... 5 عدد
زردچوبه و نمک و روغن ... بمیزان لازم
تره ی خان ( یا جعفری و گشنیز ) ... اگر سبزی ساطوری شده ی تر بود ، یک و نیم لیوان و اگر خشک بود ، 75% لیوان
طرز تهیه :
ابتدا پیاز خلال شده را با زردچوبه و نمک کمی
تفت می دهیم . گوشت قطعه شده را افزوده و مقداری با هم سرخ می کنیم. چند
لیوان آب جوش افزوده و لیمو امانی ها را که با چنگال سوراخ شده و لوبیا را
که قبلا" خیسانده ایم به آن اضافه می نماییم و می گذاریم تا 45 دقیقه در
دیگ بپزد. در ماهیتابه ای جداگانه گیلاخه را با روغن تفت می دهیم و "تره ی
خان" یا جعفری و گشنیز ساطوری شده را هم افزوده و مقداری دیگر تفت می دهیم.
(میتوان بجای سبزی ساطوری شده از سبزی خشک هم استفاده کرد). حالا گیلاخه و
سبزی را به سایر مواد افزوده و میگذاریم 20 دقیه دیگر با شعله کم در
قابلمه پخته شده و جابیافتد.
اگرچه گیلاخه قبل از پخت بسیار لزج است اما
خورش آن اصلا" لزج نبوده و بسیار هم خوش طعم و خوشرنگ است... پیازچه های
سفیدی که روی خورش می بینید در اصل پیازچه ی گیلاخه هستند ... گیلاخه از
دو قسمت پیازچه و برگ تشکیل شده که پیازچه آن منبع غنی فیبر میباشد.
نوش جان ...
امتیاز : 
۰ | 
مجموع : 
۰
ايجاد شده توسط
admin
در تاريخ
1391/09/21