-
-
-
-
1391/10/25
-
تعداد بازدید :
6124
برگرفته از سایت بیجار آنلاین
این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی های منطقه بیجار گروس است
برای یک خانواده ی چهار نفره، خیار چنره 6 کیلو، گوجه
فرنگی ، هویج ،و بادمجان هرکدام 2 کیلو گرم، سیر 250 گرم، فلفل100
گرم،سبزی، تره، ریحان و کشنیز هر کدام نصف دسته و مقداری گل کلم ریز شده ،
خیار چنبره رنده زده، و در یک پارچه تمیز قرار داده و روی آن یک سنگ می
گذارند تا خوب آبش گرفته شود.
در این مواقع مقداری نمک به آن اضافه می نمایند که خیار دو سه روزی که در
زیر سنگ یا فشار سنگین خراب نشود. بادمجان را می پزند ، سپس شکم آنها را
شکاف طولی میزنند.بعد سنگ یا هرجسم سنگین را روی آنها قرار داده تا آبش
چکیده شود.
بعد از آن بادمجان را خرد میکنند و آن را با خیار درون ظرفی
مخلوط میکنندو بعد مقداری هویج که مورد نظر استرنده نموده و مقداری گوجه
فرنگیخده شده، به اضافه سرکه ی مورد نیاز را با هم مخلوط کرده و فلفل و
سبزی را با ساطور زده و کمی نمک به محتوبات مخلوط شده را اضافه کرده و در
سبو میریزند و در آن را با پارچه تمیزی میبندند و در آخر مقداری گل پونه
برای خوش بو نمودن ترشی روی آن می ریزند و در جای خنکی نگهداری می نمایند
امتیاز : 
۰ | 
مجموع : 
۰
ايجاد شده توسط
admin
در تاريخ
1391/10/25