غذاهای محلی بیجار گروس
قابل توجه بازديد كنندگان و همشهريان عزيز بيجاري

باتوجه به راه اندازي صفحه اختصاصي آشنايي با غذاهاي محلي شهرستان بيجار گروس در پورتال شهرداري بيجار  در راستاي حفظ و آموزش سنتهاي محلي و انتقال آن به نسلهاي بعد در كليه زمينه هاي مرتبط با اين شهرستان بدينوسيله اعلام ميدارد كليه علاقمنداني كه تمايل دارند در اين امر سهيم باشند دانسته ها و داشته هاي خود را 
از طريق صندوق پست الکترونیک شهرداری بیجار به آدرس Info@Bijar.ir و يا ارسال نظرات و پيشنهادها از طريق صفحه ارسال نظرات به مديريت سايت اطلاع دهند تا با نام و مشخصات آنها در اين صفحه درج گردد. 

از همكاري شما سپاسگزاريم

 


غذاهای محلی بیجار گروس

Main Author : شاپور زارعی

Subtitle:

Submit Date 2/22/2014 item visited 4997
حلوای (دوشاو) نسبت به بقیه حلواها مزه خیلی متفاوتی داره و همه افراد از خوردنش لذت میبرن . ترش و شیرین و مهم تر از اون یه حلوای سالم هستش

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 4/8/2013 item visited 4633
"گوشتِ برخیله" از تَرِه هایی است که در فصل بهار به وفور در جای جای طبیعت بیجار یافت می شود. این نوع تره سرشار از آهن و اسیدفولیک بوده و به صورت خام یا پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد.

Main Author : برگرفته از سایت بیجار آنلاین

Subtitle:

Submit Date 1/14/2013 item visited 5815
این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی های منطقه بیجار گروس است

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/11/2012 item visited 27489
رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/11/2012 item visited 10175

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/11/2012 item visited 4325

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/11/2012 item visited 6666

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/7/2012 item visited 33602
این نان روغنی از خوشمزه ترین نانهایی است که در منطقه بیجار گروس پخته میشود

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/9/2012 item visited 8919
گیاه کنگر که تقریبا”درتمام ایران مصرف خوراکی دارد به نام خالص کنگر شناخته می شود و معمولا”درفصل بهار و ماه اردیبهشت در اکثر سبزی فروشی ها و میوه فروشی ها به فروش می رسد

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/9/2012 item visited 7082
این تره با اسم محلی "ترگ خانه گان" است که لب چشمه سار سراب بیجار یافت می شود. شنیده ام که به این نوع تره "کرفس آبی" هم می گویند. ساقه این گیاه توخالی است و بوی خاصی دارد.

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/7/2012 item visited 24534

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/7/2012 item visited 6708

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/7/2012 item visited 19087
شلغم یکی از بقولات بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار باارزش به حساب می‌آید. شلغم یکی از پاک‌کننده‌ها و سازنده‌های خون بوده و چنان که گفته شد، املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان می‌شود. هم چنین شوره محتوی در آن باعث تصفیه خون و دفاع بدن در برابر بیماری‌های عفونی می‌شود.

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/7/2012 item visited 29676
غازیاغی یک نوع تره است که در فصل بهار در نزدیکی رودخانه و چشمه سارهای گروس به وفور یافت می شود. البته مانند پونه دقیقا" کنار آب رشد نمی کند و دوتر از آب است.

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/6/2012 item visited 10899
آش دوغ یکی از غذاهای مشهور ایران و بیشتر متعلق به منطقهٔ آذربایجان و کردستان است. این غذا را با استفاده از ماست یا دوغ تازه، سبزی آش یا سبزی محلی و یا کوهی، برنج، سیر، نخود، تخم مرغ و نمک می‌پزند. در هنگام خوردن نیز می‌توان از سیر کوبیده تازه و نعنای داغ نیز استفاده کرد. معمولاً این غذا دارای طعمی ترش‌مزه‌ است. (ویکی پدیا )

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/6/2012 item visited 7925
کله جوش (کال جوش) از آن غذاهایی است که قدیمی ها آن را بهتر می شناسند. در روزگار فست فود و پیتزا کم کم طبخ این قبیل غذاها رو به فراموشی است. شما بلدید چطور کال جوش بپزید؟ می دانید ارزش تغذیه ای این غذا چقدر است؟ شاید خیال کنید این غذا که کلا فاقد گوشت است، هیچ ارزش غذایی ندارد اما بد نیست بدانید که کشک و گردوی آن کاملا مغذی است.

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/6/2012 item visited 10813
این خورشت هم مثل خیلی از خورشت های بیجار گروس هم خوشمزه س هم خوشرنگه. امیدوارم که از پختن و خوردن اون لذت ببرید

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/6/2012 item visited 4180
آش پُرشکَه یکی از آش های خوشمزه بیجاری است که بیشتر کدبانوهای بیجاری پختش رو حداقل بکبار تجربه کرده اند.

Main Author : طاهره تختی

Subtitle:

Submit Date 12/6/2012 item visited 16384
این سبزی بسیار معطر بوده و طعم دلپذیری دارد و در تهیه انواع سوپ، آش، کوکو و سبزی پلو به کار می‌رود. غازیاغی، شیر مادران شیرده را زیاد، خون را تصفیه، ترشحات غدد داخلی را تنظیم و برای درمان بیماری‌های پوستی موثر است. این سبزی، گرمی و حرارت بدن را بالا برده و انرژی‌زا بوده، بی‌اشتهایی را رفع و برای آرامش اعصاب مفید است.

اخبار روز
news categories 
     
 
news code : 15302  |  item visited : 7810
پیام تسلیت اربعین حسینی شهردار بیجار
 
     
     
 
news code : 15290  |  item visited : 7441
آیین غبارروبی و گل افشانی مزار شهدا با حضور شهردار و اعضای شورای شهر
 
     
     
 
news code : 15202  |  item visited : 38955
تغییر ساعات ادارات در ۱۰ استان اجرایی شد/ ۱۰ استان دیگر در نوبت اعمال تغییر ساعات اداری
 
     
     
 
news code : 15130  |  item visited : 49849
جزئیات اصلاحیه دستورالعمل وام ودیعه مسكن
 
     
     
 
news code : 15129  |  item visited : 49535
جزئیات شرایط بازنشستگی زنان و مردان اعلام شد
 
     
     
 
news code : 15128  |  item visited : 51894
لیست جدید باكیفیت و بی‌كیفیت ترین خودروهای داخلی
 
     
     
 
news code : 15125  |  item visited : 93314
قیمت خودروها در بازار ثابت شد
 
     

6.1.7.0
گروه دورانV6.1.7.0