غذاهای محلی بیجار گروس پورتال رسمی شهرداری بیجار گروس
پنج‌شنبه, 1 آذر 1403
قابل توجه بازديد كنندگان و همشهريان عزيز بيجاري

باتوجه به راه اندازي صفحه اختصاصي آشنايي با غذاهاي محلي شهرستان بيجار گروس در پورتال شهرداري بيجار  در راستاي حفظ و آموزش سنتهاي محلي و انتقال آن به نسلهاي بعد در كليه زمينه هاي مرتبط با اين شهرستان بدينوسيله اعلام ميدارد كليه علاقمنداني كه تمايل دارند در اين امر سهيم باشند دانسته ها و داشته هاي خود را 
از طريق صندوق پست الکترونیک شهرداری بیجار به آدرس Info@Bijar.ir و يا ارسال نظرات و پيشنهادها از طريق صفحه ارسال نظرات به مديريت سايت اطلاع دهند تا با نام و مشخصات آنها در اين صفحه درج گردد. 

از همكاري شما سپاسگزاريم

 


غذاهای محلی بیجار گروس

مولف اصلی : شاپور زارعی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1392/12/03 تعداد بازدید 5314
حلوای (دوشاو) نسبت به بقیه حلواها مزه خیلی متفاوتی داره و همه افراد از خوردنش لذت میبرن . ترش و شیرین و مهم تر از اون یه حلوای سالم هستش

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1392/01/19 تعداد بازدید 4955
"گوشتِ برخیله" از تَرِه هایی است که در فصل بهار به وفور در جای جای طبیعت بیجار یافت می شود. این نوع تره سرشار از آهن و اسیدفولیک بوده و به صورت خام یا پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد.

مولف اصلی : برگرفته از سایت بیجار آنلاین

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/10/25 تعداد بازدید 6122
این ترشی یکی از خوشمزه ترین ترشی های منطقه بیجار گروس است

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 30040
رب انگور که مردم گروس آن را به اسم "رِب" می شناسند بصورت شربت بجای نوشیدنیهای مضرّ و مرسوم بر سر سفره های مردم بیجار و روستاهای اطراف خودنمایی می کند و خواص بسیار بسیار زیادی دارد.

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 10614

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 4612

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/21 تعداد بازدید 6963

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 34353
این نان روغنی از خوشمزه ترین نانهایی است که در منطقه بیجار گروس پخته میشود

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/19 تعداد بازدید 9204
گیاه کنگر که تقریبا”درتمام ایران مصرف خوراکی دارد به نام خالص کنگر شناخته می شود و معمولا”درفصل بهار و ماه اردیبهشت در اکثر سبزی فروشی ها و میوه فروشی ها به فروش می رسد

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/19 تعداد بازدید 7322
این تره با اسم محلی "ترگ خانه گان" است که لب چشمه سار سراب بیجار یافت می شود. شنیده ام که به این نوع تره "کرفس آبی" هم می گویند. ساقه این گیاه توخالی است و بوی خاصی دارد.

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 25040

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 7034

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 20233
شلغم یکی از بقولات بسیار مقوی و مغذی است که به سبب دارا بودن ده درصد مواد قندی و سرشار بودن از املاح مفیدی مانند کلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار باارزش به حساب می‌آید. شلغم یکی از پاک‌کننده‌ها و سازنده‌های خون بوده و چنان که گفته شد، املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان می‌شود. هم چنین شوره محتوی در آن باعث تصفیه خون و دفاع بدن در برابر بیماری‌های عفونی می‌شود.

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/17 تعداد بازدید 30521
غازیاغی یک نوع تره است که در فصل بهار در نزدیکی رودخانه و چشمه سارهای گروس به وفور یافت می شود. البته مانند پونه دقیقا" کنار آب رشد نمی کند و دوتر از آب است.

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 11416
آش دوغ یکی از غذاهای مشهور ایران و بیشتر متعلق به منطقهٔ آذربایجان و کردستان است. این غذا را با استفاده از ماست یا دوغ تازه، سبزی آش یا سبزی محلی و یا کوهی، برنج، سیر، نخود، تخم مرغ و نمک می‌پزند. در هنگام خوردن نیز می‌توان از سیر کوبیده تازه و نعنای داغ نیز استفاده کرد. معمولاً این غذا دارای طعمی ترش‌مزه‌ است. (ویکی پدیا )

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 8433
کله جوش (کال جوش) از آن غذاهایی است که قدیمی ها آن را بهتر می شناسند. در روزگار فست فود و پیتزا کم کم طبخ این قبیل غذاها رو به فراموشی است. شما بلدید چطور کال جوش بپزید؟ می دانید ارزش تغذیه ای این غذا چقدر است؟ شاید خیال کنید این غذا که کلا فاقد گوشت است، هیچ ارزش غذایی ندارد اما بد نیست بدانید که کشک و گردوی آن کاملا مغذی است.

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 11579
این خورشت هم مثل خیلی از خورشت های بیجار گروس هم خوشمزه س هم خوشرنگه. امیدوارم که از پختن و خوردن اون لذت ببرید

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 4569
آش پُرشکَه یکی از آش های خوشمزه بیجاری است که بیشتر کدبانوهای بیجاری پختش رو حداقل بکبار تجربه کرده اند.

مولف اصلی : طاهره تختی

زير عنوان:

تاریخ انتشار 1391/09/16 تعداد بازدید 16813
این سبزی بسیار معطر بوده و طعم دلپذیری دارد و در تهیه انواع سوپ، آش، کوکو و سبزی پلو به کار می‌رود. غازیاغی، شیر مادران شیرده را زیاد، خون را تصفیه، ترشحات غدد داخلی را تنظیم و برای درمان بیماری‌های پوستی موثر است. این سبزی، گرمی و حرارت بدن را بالا برده و انرژی‌زا بوده، بی‌اشتهایی را رفع و برای آرامش اعصاب مفید است.

اخبار روز
دسته بندي اخبار 
     
 
کد خبر : ۱۵۲۹۰  |  تعداد بازدید : ۱۸۹۱۶
آیین غبارروبی و گل افشانی مزار شهدا با حضور شهردار و اعضای شورای شهر
 
     
     
 
کد خبر : ۱۵۲۰۲  |  تعداد بازدید : ۴۹۲۲۷
تغییر ساعات ادارات در ۱۰ استان اجرایی شد/ ۱۰ استان دیگر در نوبت اعمال تغییر ساعات اداری
 
     
     
 
کد خبر : ۱۵۱۳۰  |  تعداد بازدید : ۶۰۹۰۱
جزئیات اصلاحیه دستورالعمل وام ودیعه مسكن
 
     
     
 
کد خبر : ۱۵۱۲۹  |  تعداد بازدید : ۶۰۷۲۹
جزئیات شرایط بازنشستگی زنان و مردان اعلام شد
 
     
     
 
کد خبر : ۱۵۱۲۸  |  تعداد بازدید : ۶۲۹۴۴
لیست جدید باكیفیت و بی‌كیفیت ترین خودروهای داخلی
 
     
     
 
کد خبر : ۱۵۱۲۵  |  تعداد بازدید : ۱۱۱۲۰۷
قیمت خودروها در بازار ثابت شد
 
     
     
 
کد خبر : ۱۵۱۲۳  |  تعداد بازدید : ۴۸۱۱۵
كارفرما موظف به پرداخت حق‌ مسكن 300 هزار تومانی است
 
     

6.1.7.0
گروه دورانV6.1.7.0